Најдоброто од уличната мода за време на Модната недела во Милано

Понеделник, 05 Октомври 2020 22:15

Додека светот се движи според новите мерки за претпазливост, сите погледи се насочени кон италијанската модна престолнина, каде се дефинира новата сезона на пролет/лето 2021. И додека Миланската модна недела се одржува со намален капацитет од вообичаениот, сепак ни дава еден карактеристичен шик-изглед на уличната мода благодарение на враќањето на физичките модни ревии. Модните уредници веќе ги составуваат своите списоци со желби откако беа сведоци и на овогодинешниот моден спектакл.

Милано

Со заштитни маски за лице и мерки за социјално дистанцирање, стилот на уличната мода ни презентираше топли есенски бои, кожа во сите нејзини форми и впечатливи бои кои го подигнуваат расположението.

Пробавме да ги издвоиме најдобрите улични стилови од модната недела во Милано, со мноштво комбинации за задоволување сечиј вкус.

Модна неделаМодна неделаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична модаУлична мода

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 12:12 - Постојано си му во мислите