Деним трендови кои ќе се носат во 2021 година

Понеделник, 21 Декември 2020 21:00

Тексасот е едно од најкласичните парчиња во нашиот гардеробер. Сите имаме фармерки или тексас јакна. 

Следната година носи новости кога се тексас парчињата во прашање. Ќе ги носиме на сосема нов начин, од тој досега. Тесните фармерки ќе се заменат со широки, се враќа ѕвонестиот крој, и новите фармерки треба да изгледаат избледено и искинато како да се стари.

Погледнете, доколку сакате да бидете модерни во новата година.

Широк крој

Деним

Ѕвонест облик

Деним

Оversized јакни

Ripped фармерки

Деним

Washed ефект

Макси здолништа