Нов парфем од Дејвид Бекам за оригинални мажи

Вторник, 15 Декември 2020 10:00

Фудбалската икона на Англија го претстави својот нов парфем...

Бекам

„Мојот нов парфем е одраз на мојот личен стил: модерен, елегантен и самоуверен“, изјави Бекам.

Бекам

Бекам соработува со Coty Inc. и презентира феноменална тоалетна вода наменета за машката популација. Новото издание на „Bold Instinct“ ќе ја одбележи десетгодишнината од постоењето на овој бренд, а мажите конечно ќе можат да си го купат подарокот што го заслужуваат. Сигурни сме дека дамите ќе бидат пријатно изненадени со овој парфем.

Бекам

Доколку сакате вашиот партнер да мириса како Бекам, имаме радосна вест за вас. Овие мирисни ноти се достапни во нашите парфимерии, во пакувања од 30мл, 50мл и 100мл.