Сите трансформации на Хајли Бибер низ годините

Понеделник, 07 Септември 2020 10:00

Хајли Бибер освен што е позната како сопруга на Џастин Бибер, таа со својата убавина плени од модните писти и каталози, и инспирира со уникатните шик модни комбинации во секоја прилика. Не е ни чудо што е вистинска муза на многу познати модни дизајнери, и заштитно лице на нивните рекламни кампањи. 

Позната е дека на косата и придава особено значение бидејќи и е најголема слабост, па посебно води грижа за неа, и внимава секогаш да е соодветно негувана и стилизирана. 

Откога се има појавено на светската сцена, се до денес, Хајли има пробано повеќе фризури со варијации на должини и бои, меѓутоа останува верна на русата боја после сите експерименти. Нам најмногу ни се допаѓа моменталниот избор, а вие можеби ќе добиете инспирација за промена која долго време сте ја посакувале, а не сте се осмелиле да ја направите. 

Хајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли БиберХајли Бибер

Како ви се допаѓа најмногу? 

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор