Соновник УСНИ

Свежи, румени усни

среќа во љубовта

Бледи, бескрвни усни

разочарување во љубовта

Усни кои мамат бакнеж

ќе ви се исполнат тајните желби

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе