Соновник УНИФОРМА

Углед и чест

Ако носите униформа

се прикажувате подобри отколку што сте

Искината униформа

неуспех

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе