Соновник СВАДБА

Ако присуствувате на свадба

за оние во брак задоволство со децата, за другите брак

Ако играте на свадба

чувајте се од спротивниот пол

Ако гледате свадба

пречки во животот

Ако договарате свадба

домашни нервози

Соновник