Соновник СТАН

Венчавање

Голем и убав стан

успех

Сиромашно уреден стан

неуспех

Ако изнајмувате стан

непријатности

Ако го напуштате станот

паричен трошок

Ако се вселувате во нов стан

веселба

Соновник