Соновник СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

Ако доживеете сообраќајна несреќа

ве очекува голема добивка во работата што сте ја започнале

Ако видите сообраќајна несреќа

среќата ќе ве заобиколи

Соновник