Соновник СЛЕП ЧОВЕК

Ако на сон сте слепи

ќе ви умре некој од семејството

Ако видите слеп човек

ќе изгубите добар пријател

Ако водите слеп човек

авантура на патување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе