Соновник СЛАТКИ

Љубовни авантури

Ако јадете слатки

среќа

Ако ги печете

рости

Ако сечете слатки

внимавајте да не си ја упропастите среќата

Ако купувате слатки

безгрижен живот

Расипани слатки

неуспех

Соновник