Соновник СКРЖАВОСТ

Ако на сон сте скржави

неуспех во работата

Ако е некој друг скржав

ќе чуете непријатни вести

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе