Соновник СКИТНИК

Непостојана среќа

Ако сте скитник

вашата мрзеливост ќе ви нанесе штета

Ако пружите преноќиште на скитник

ќе ве излажат

Ако избркате скитник

сами ќе си ја уништите среќата

Соновник