Соновник СКАЛА

Не пропуштајте ја поволната прилика

Ако паѓате од скала

внимавајте на својата злобност

Ако се качувате на скала

признание

Ако се симнувате од скала

неблагодарност

Скала потпрена на ѕид

љубовна авантура

Скала потпрена на прозорец

чувајте се од крадци

Соновник