Соновник СИН

Ако сонувате свадба на синот

болест

Аако се карате со синот

неисполнети желби

Ако се тепате со синот

кавга

Ако го сонувате својот син како мртов

веселба во домот

Ако на сон добиете син

среќа

Ако го изгубите синот

штета

Соновник