Соновник СЕМЕЈСТВО

Ако на сон основате семејство

ќе се впуштите во некој нов потфат

Ако го сонувате своето семејство

ви претстои важен настан

Ако го видите целото семејство на куп

ве очекуваат непотребни компликации

Ако водите пријатен разговор во семеен круг

радосно расположение

Соновник