Соновник СЕМЕ

Ако сеете семе

ќе се занесувате со нови планови

Ако купувате семе

работата ќе ви цвета

Ако видите семе во вреќа

свршувачка

Ако гледате како го јадат птици

загуба

Зелено семе

подарок

Соновник