Соновник САЛАТА

Чинија со салата

нема да ја дочекате посетата на која и се радувате

Ако садите салата

претераната храброст ќе ви наштети

Ако јадете салата

болест која брзо ќе помине

Ако дробите салата

повреда

Соновник