Соновник РУЖА

Среќна вест

Црвен ружа

искрена љубов

Бела ружа

подарок од саканото лице

Жолта ружа

прекин или расправија во љубовта поради љубомора

Овената ружа

љубовта на партнерот кон вас слабее

Ружи со многу боцки

препреки во љубовта

Пупка од ружа

среќа во љубовта

Ако берете ружи

свадба

Гранка од ружа

радосна вест од некое драго лице

Ако мирисате ружа

ќе пропуштите добра шанса

Ако ја добиете за подарок

верност во љубовта

Соновник