Соновник РУЧЕК

Ако ручате

ќе гладувате

Ако спремате ручек

беда

Ако ручате во друштво

богатство

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе