Соновник ПРЕГАЗУВАЊЕ

Ако ве прегазат

ќе се ослободите од некоја опасност

Ако вие прегазите некого

ќе се најдете во многу непријатна ситуација

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно