Соновник ПРЕДИЗВИК

Ако ве предизвикуваат

нема да се смирите со непријателите

Ако вие предизвикувате некого

ќе стекнете нови непријатели

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно