Соновник ПОТОК

Ако стоите или се капите во поток

скоро оздравување

Бистар поток

пријатна иднина

Поток со риби

корисна работа

Поток што полека тече

имате немарни и мрзливи соработници на работа

Голем поток

удобен живот

Плиток поток

единствено сами можете да си помогнете

Длабок поток

неискрени пријатели

Матен поток

неволји

Исушен поток

доаѓаат тешки времиња

Ако се видите во поток

среќа и добивка во игри на среќа

Брз или надојден поток

болест, смрт, непријатности

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно