Соновник ПОРТОКАЛ

Предзнак за подмолно пријателство

Кисел портокал

болест

Портокали на дрво

љубовни јадови

Ако ги берете

ве чека среќа во иднина

Ако јадете портокал

ќе ви се исполнат надежите

Ако лупите портокал

долго ќе се мачите пред да си ги исполните желбите

Ако купувате портокали

љубовта ви е возвратена

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно