Соновник ПОЛЖАВ

Среќа и успех

Повеќе полжави

треба добро да размислите пред да донесете одлука

Ако се движи

споро, но сигурно ќе стигнете до целта што сте си ја поставиле

Ако јадете полжави

добри вести

Куќичка од полжав

ќе добиете убав, неочекуван подарок

Соновник