Соновник ПОЈАС

Богато украсен појас

благосостојба

Ако најдете појас

ќе стекнете нечија доверба

Ако изгубите појас

нема да ви се остварат вашите моментални желби

Златен појас

скоро венчавање

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно