Соновник ПЛИВАЊЕ

Ако пливате во бистра вода

успех на сите подрачја

Ако пливате во матна вода

тешкотии

Ако пливате со некоја цел или кон некоја цел

добивка

Ако пливате спротивнз на струјата

залудно се обидувате да ја постигнете целта

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно