Соновник ПЛЕТЕНКА (на коса)

Ситуацијата во која се наоѓате е посериозна отколку што мислите

Ако ја исечете

ќе прекинете со некои стари навики

Ако ја плетете

неверство

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно