Соновник ПЕПЕЛ

Слаба заработувачка

Ако паднете во пепел

финансисха загуба

Ако растурате пепел

смртен случај

Ако одите го пепел

со лекоумноста ќе си наштетите

Ако собирате пепел

ќе добиете подарок

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно