Соновник ПАРИ

Ако примите пари

големи трошоци

Лажни пари

загуба, лажни пријатели

Ако најдете пари

среќа, новост

Ако броите пари

добивка

Ако изгубите пари

успех во работата

Многу пари

неочекувана добивка

Ако давате пари

зголемување на приходот

Ако позајмувате пари

непријатности

Ситни пари

богатство

Златни пари

беда

Ако менувате пари

несигурна работа

Книжни пари

лаги

Ако менувате златна пара за банкнота

лудост

Ако примите фалсификувани пари

големо разочарување

Ако плаќате со фалсификувани пари

смислувате нешто нечесно

Ковани пари

недостижни планови

Ако примате ковани пари

веридба

Ако давате некому ковани пари

ќе направите невнимателен потег

Ако менувате метални пари за книжни

загуба

Странски пари

види ДОЛАРИ

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно