Соновник ПАРФЕМ

Некој од вашата околина ќе ви приреди некакво задоволство

Ако мирисате парфем

претерувате во своите барања

Ако е ваш парфемот

грижи

Ако купувате парфем

трошоци

Ако подарувате парфем

си земате големи обврски

Ако го добиете на подарок

не заборавајте ги пријателите

Соновник