Соновник ОСТАВАЊЕ

Ако некој ве остави, ве напушти

жалост, заморна работа, кавга

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе