Соновник ОРЕВ

Опасност

Стебло

венчавање

Дрво (орев) со плодови

грижи кои набрзо ќе исчезнат

Дрво (орев) без лисја

брачни караници

Ако ги чистите оревите од лушпи

само со голем труд ќе ги остварите свите намери

Ако кршите ореви

минливи несогласувања во бракот

Ако јадете ореви

подарок

Ако берете ореви од дрво

среќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе