Соновник ОБЛЕКА

Неостварени тежнеења

Бела облека

свадба

Многу убава облека

изобилство

Валкана облека

кавга и непријатности

Нова облека

средба со ваши добри пријатели кои биле отсустни

Носена облека

загуба на нешто драго

Ако перете облека

мали непријатности, но со добар крај

Ако ставате облека да се суши

ќе чуете важна новост

Ако видите облека ставена да се суши

за болни

Домашна облека

зголемување на семејството

Женска облека на машко

срамота

Широка облека

имате преголеми желби

Тесна облека

немаштија

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе