Соновник ЛУСТЕР

Неизвесност

Ако свети

ве очекува пријатно доживување

Ако го изгаснете

внимавајте, да не направите погрешен потег

Ако го скршите

не правете лудости

Ако купите лустер

ќе ги средите односите во семејството

Соновник