Соновник ЛУЃЕ

Многу луѓе

несреќа

Непознат човек

корист

Убиен човек

добивка

Лоши луѓе

грижи

Весели луѓе

некои надежи ќе ви се остварат

Тажни луѓе

непријатности

Соновник