Соновник ЛОКОМОТИВА

Среќа во иднината

Ако ја чуете да свири

опасност

Управувате со локомотива

непријатности на работа

Си заминува

ќе се ослободите од некои здодевни луѓе

Ако доаѓа

ќе чуете важна вест

Соновник