Соновник ЛЕТАЊЕ

Блаженство

Долго летање

наредните денови ќе ви поминат многу пријатно

Брзо летање

болест

Ако паднете при летање

непријатности

Летање со крилја

среќа

Ако гледате како летаат други

ќе ве обземе завидливост

Соновник