Соновник ЛАЖИЦА

Сигурна иднина

Сребрена лажица

ќе добиете покана за гозба

Голема лажица

ќе бидете во пријатно друштво

Мала лажица

удобен живот

Дрвена лажица

задоволство во семејството

Соновник