Соновник ЛАВИРИНТ

Ќе најдете нешто многу вредно и никој не ќе може да ве спречи да си го земете

Ако не можете да излезете од лавиринтот

ви претстојат големи проблеми

Ако излезете ол лавиринтот

ќе ги совладате сите препреки

Соновник