Соновник ЛАЕЊЕ

Предупредување, обрнете повеќе внимание на советите што ви ги даваат вашите поискусни пријатели

Бесен лаеж

непосредна опасност

Завивање на куче

смртен случај

'ржење на куче

пазете се од подмолни луѓе

Ако слушате лаење, а не го гледате кучето

се полготвува некое зло

Соновник