Соновник ЈОРГОВАН

Ве очекуваат пријатни моменти во блиска иднина

Ако мирисате јоргован

љубовни средби

Ако берете јоргован

ќе направите некое срамно дело

Ако се китите со јоргован

ќе ви се смее околината

Ако купувате јоргован

неуспешен потфат

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе