Соновник ЈАВАЊЕ

Ќе земете друга жена/маж

Ако јавате, а не се поместувате од место

невозвратена љубов

Ако паднете од коњ при јавање

несеќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе