Соновник ЈАРЕЦ

Средба со тврдоглав противник

Јарец со големи рогови

некој ќе ве заплашува, но можен е и успех ако ги искористите сите свои можности

Ако јавате на јарец

преземате премногу одговорности врз себе, тоа може да ви наштети

Ако ве удри јарец

среќа

Ако колете јарец

многу сте свирепи

Ако јадете месо од јарец

ве очекува голем напор

Ако ве брка јарец

кавга со претпоставените

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе