Соновник ЈАГОДА

Ако берете јаготки

незадоволства

Црвени јаготки

остварување на желбите

Црни јаготки

ве очекува болка

Ако јадете јаготки

несогласувања со домашните

Ако најдете јаготки

голема добивка

Ако барате јаготки

непријатности

Ако купувате јаготки

судење

Ако расфрлувате јаготки

несреќа

Кисели јаготки

разочарување

Незрели јаготки

прерана веселба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари