Соновник ЈАГНЕ

Ќе бидете исплашени

Јагне што пасе

голема опасност

Ако убиете или заколете јагне

големи грижи и неволји

Ако гледате како скокаат јагниња

вашите непријатели ќе се веселат

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе