Соновник ЈАБОЛКО

Јаболко на стебло

ќе стекнете многу пријатели

Ако берете јаболка

некоја работа во скоро време ќе ви биде крунисана со успех

Ако гледате како паѓаат јаболка од дрво

крај на една љубов

Свежо и сочно јаболко

љубовна авантура

Ако јадете кисело јаболко

опасност

Ако јадете зрело јаболко

ќе уживате во љубовта, свадба

Гнило јаболко

штета

Ако подарите јаболко

среќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе