Соновник ЧОКОЛАДА

Ако подарувате некому чоколада

внимавајте да не потрошите повеќе отколку што имате

Ако добиете чоколада

имате верни пријатели

Ако јадете чоколада

ненадејна љубовна средба

Соновник