Соновник ЧИТАЊЕ

Читање писмо или ракопис

добивка

Ако читате весници

успех во животот

Ако читате книги

потрудете се уште многу да научите за да имате корист во животот

Ако некому нешто му читате

ќе ги израдувате пријателите

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари