Соновник ЧИНОВНИК

Некој ќе ви се меша во работата

Разговор со чиновник

ќе добиете некаква покана

Ако се сонувате како чиновник

ќе ги осрамотите свите противници

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе